Ми завжди пам’ятаємо про героїв Великої Вітчизняної війни – Маліцький

,

428422 червня виповнилося 75 років з дня початку Великої Вітчизняної війни. Ця страшна трагедія ХХ століття зачепила кожну українську родину. Але нинішня влада пішла шляхом підміни понять, відмінивши сам термін «Велика Вітчизняна війна». Це невігластво по відношенню до людей, які здобули перемогу над фашизмом, адже результатом ігрищ з історією та підміною понять політичною доцільністю стануть нові поразки та зубожіння народу України. Опозиційний блок завжди робив і робить усе можливе, аби захистити ветеранів, інвалідів та дітей війни, створивши їм достойні умови для життя, щоб не дати забути про їх подвиг заради прийдешніх поколінь.

– Увага та допомога ветеранам у Кіровоградській області була постійною протягом 2010-2013 років, коли область очолював Сергій Ларін. Працюючи разом з місцевим бізнесом тоді було придбано та передано ветеранам, що роками стояли у черзі близько ста автомобілів, у районних лікарнях було відкрито десятки палат для лікування ветеранів, військовий шпиталь відремонтовано, забезпечено сучасним медичним обладнанням та побутовою технікою, – каже заступник голови Кіровоградської обласної організації Опозиційного блоку Андрій Маліцький.

– Також, щоб вшанувати героїчний подвиг захисників Вітчизни і посилити увагу суспільства до їхніх потреб, в області була започаткована акція «Зірка пам’яті», – продовжує Маліцький. – Майже щотижня голова облдержадміністрації спонукав керівників районів, щоб за кожним ветераном були закріплені волонтер, соціальний та медичний працівники, представники влади та місцевого бізнесу. Усвідомлюючи те, що, на превеликий жаль живих свідків тієї страшної війни з кожним роком ставало все менше, у той же період обласною радою була прийнята Програма санаторного оздоровлення ветеранів для комфортного відпочинку та оздоровлення із загальним обсягом фінансування у понад два з половиною мільйона гривень. Саме так, а не на папері, ми дбали про захисників Вітчизни. А що робить нинішня влада для цих людей? Окрім популізму та невігластва – нічого. Зараз вони хочуть стерти з пам’яті поколінь усе те, що нагадувало б про подвиг людей, які перемогли фашизм. Вони забули про те, що народилися і живуть на цій землі завдяки ветеранам. Вони, відмовляючи у достойному житті та намагаючись стерти пам’ять про Велику Перемогу, принижують ветеранів та їх неоцінений подвиг.
e-max.it: your social media marketing partner