Заступника міського воєнкома, який попався на хабарі, відсторонили від посади

,

5167Заступника військового комісара Кіровоградського міського військкомату, якого затримали на хабарі, відсторонили від посади на час проведення розслідування сьогодні, 23 червня Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Генштабу Віктор Муженко.

«Учора надійшла інформація про затримання за підозрою у хабарництві одного з офіцерів Кіровоградського міського військового комісаріату. Моїм наказом цю посадову особу на час проведення розслідування усунуто від виконання обов’язків, а також призначено службове розслідування по факту вимагання у громадянина 43 тисяч гривень за ухилення від військової служби. Відповідне покарання визначить суд. Але однозначно, хабарникам не місце у Збройних силах України», – написав він.  

Нагадаємо, майор через свого кума вимагав від жителя Кіровограда 43 тисячі гривень за ухилення від призову на строкову службу. Хабарника та його посередника затримали «на гарячому», в момент передачі коштів.

Під час проведених обшуків та огляду місця події у майора-здирника та його спільника отримані ними від призовника кошти вилучені, за фактом порушено кримінальну справу, повідомили правоохоронці.

Як писала «КП», на хабарі затримали і помічника директора Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта», який вимагав «відкат».
e-max.it: your social media marketing partner