Олександрієць виграв у покер і накупив землякам велосипедів

,

5180Щасливчик з Олександрії, 29-річний Євген Масляний, посів друге місце в міжнародному покерному інтернет-турнірі та частиною виграшу поділився з людьми – подарував жителям Олександрії 44 нових велосипеда, пише «Моя Олександрія».

Євген придбав і роздав велосипеди «Прайд». Двоколісні транспортні засоби отримали люди з оточення везунчика – співробітники і завсідники спортивного клубу «Олімпік джим», сусіди і знайомі. Частину велобайків хлопець роздав незнайомим людям, які вчасно дізналися про акцію.

Дітей і підлітків, каже, охоплювати увагою не планував: для них велосипед – просто іграшка, вони не оцінили б подарунка.

Євген каже, що благодійна акція додала друзів, позитиву і приємних емоцій.

– Люди з мого кола спілкування з покеру – дуже багаті, їздять на шикарних машинах і за вечір можуть просадити величезні суми грошей, – розповідає Євген. – Вони дивуються, що я їжджу на велосипеді. Я міг би купити дорогу машину, але мені це не треба. У мене немає прихильності до грошей і взагалі до всього матеріального. Людей, які живуть тільки матеріальним, попереду чекають великі розчарування.

 

5183

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5181 5182

e-max.it: your social media marketing partner