Обласний худмузей шукає директора

, Олена Сідорова

5196Департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації з 24 червня оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Кіровоградського обласного художнього музею.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– громадянство України;

– вільне володіння державною мовою;

– вища освіта відповідного спрямування;

– стаж роботи на керівних посадах у сфері культури не менше трьох років, здатність за своїми діловими і моральними якостями освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

– заяву про участь у конкурсі;

– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

– копії документів про вищу освіту;

– копія документа, що посвідчує особу;

– два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми;

– публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на короткострокову та довгострокову перспективи в електронному та паперовому вигляді.

Документи подаються в електронному (на адресу [email protected]) та паперовому вигляді.

Формування конкурсної комісії та прийом документів триває протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу за адресою: м. Кіровоград, площа Героїв Майдану, 1, департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації. Телефон: 24-53-55.
e-max.it: your social media marketing partner