У Кіровограді захисники тварин влаштували благодійну дегустацію випічки

, Олена Сідорова

5264В обласному центрі волонтери та небайдужі, які переймаються проблемами бездомних тварин, провели «смачну» акцію «Твори добро» – благодійну дегустацію домашньої випічки сьогодні, 2 липня. Всього вдалося зібрати 2035 гривень.

Відвідувачам тригодинної акції пропонували продегустувати торти, кекси, булочки, пироги, печиво, пиріжки, пончики, тістечка, а також безалкогольні напої – мохіто, компот, чай.

Організатор акції – Кіровоградське представництво компанії «Green World Клуб здоров'я та краси «Територія Wellness».

Усі зібрані кошти передали на потреби підопічних Кіровоградської громадської організації захисту тварин «Бім».

«Сьогодні взяли участь в акції «Твори добро», мета якої – привернути увагу городян до проблеми бездомних тварин. Про притулок для тварин влада каже довго, але проблема не вирішується – притулку офіційного в місті немає, але є місце, де сотні бездомних тварин чекають нашої допомоги. Адже волонтери доглядають, лікують, варять їжу, годують, прибирають територію. Але вони не мають коштів купити навіть найпростіше – крупу, корм, медикаменти... Допомагайте людям, допомагайте братам меншим. Увечері їдемо на місце утримання собак. Продукти вже прикупили», – написав на своїй сторінці у Facebook власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, який також відвідав акцію.

 

5262 5263

5265

e-max.it: your social media marketing partner