Жителі Знам’янки з’їли гігантський бургер

,

5273У Знам’янці за ініціативи працівників міськвиконкому провели перший «Бургер-чемпіонат», на якому учасники з’їли величезний бургер вагою сім кілограмів, повідомляють «КП» організатори.

До проведення заходу долучилися ведучі Віталій та Крістіна Зайченко, а також тамтешні підприємці, які допомагали у приготуванні бургера.

«Це просто дивовижно! Як охоче підприємці підтримали цікаві і добрі ініціативи: Лариса Басова виявила бажання випекти величезну булку, підприємець Володимир Смалько долучився до наповнення бургера – смачна ковбаска, апетитний сир, соковиті помідори, ще й придбав до свята аж десять піц. Наталя Абдулаєва разом із своїми помічниками провела справжній майстер-клас з виготовлення бургерів. Олена Веремьєва оздобила свято смачними і запашними гамбургерами. Олександр Халявко (РРК «Олімп») забезпечив учасників рум’яною та хрумкою картопелькою-фрі. Допомогли і дівчата-кухарі із Знам`янського професійного ліцею. Вони, разом із Станіславом Нестеренком, брали участь і у приготуванні гігантського бургера-рекордсмена, і в тому, щоб нагодувати їм якомога більше охочих», – діляться організатори.

Також для учасників провели естафети, конкурси, вікторини, рухливі ігри та лотерею.

Як додають організатори, саме бургер-рекордсмен надихнув їх на створення в місті своєї Книги рекордів. Одну із сторінок видання планують присвятити тим заходам, які відбувалися у місті вперше.

 

5274

5275

5276

e-max.it: your social media marketing partner