З полоненими кіровоградськими спецназівцями зник зв’язок

,

5091З двома бійцями третього окремого полку спецпризначення Сергієм Глондарем  та Олександром Коріньковим, яких бойовики другий рік поспіль утримують в полоні, втратився зв’язок, повідомила «КП» дружина Сергія Глондаря – Катерина.

– Зв’язок зник 21 червня. Тобто майже два тижні ми їх не чули. Так вийшло, що всі раптово перестали телефонувати. Коли я з ним говорила крайнього разу, то мови про те, що може зникнути зв’язок не йшло. Він казав, що їм поставили умову: або вони переходять на бік бойовиків, або їх запроторять у тюрму на 20 років. Звичайно, на їхню сторону вони ні в якому разі не перейдуть. Де зараз хлопці, в якому вони стані – ніхто не здогадується... – каже Катерина.

У телефонній розмові інші бійці також розповідали рідним, що бойовики тиснуть на них і погрожують тюремним терміном.

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль.

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

Нагадаємо, щоб достукатися до Порошенка, дружини чоловіків – Юлія та Катерина – розпочали збір підписів під зверненням до нього. Всього необхідно зібрати 50 тисяч підписів, аби Президент особисто його розглянув. Відтак згорьовані, але надзвичайно сильні жінки просять усіх небайдужих допомогти зібрати підписи.
e-max.it: your social media marketing partner