У Новоархангельському районі чоловік з мисливської рушниці підстрелив рибалку

,

5277Жителя Новоархангельського району, який стріляв з мисливської рушниці в рибалку, посадили на три роки у в’язницю, повідомляють у прокуратурі області.

Зокрема, наприкінці 2014 року засуджений прибув до ставка, що перебував в оренді його товариша, та побачив двох чоловіків, які без дозволу рибалили. Він обурився їхніми діями, дістав обріз мисливської гладкоствольної рушниці ІЖ-17 та відкрив вогонь. В результаті чого один із рибалок отримав тілесні ушкодження.

За скоєне суд першої інстанції чоловіка визнав винним за двома статтями Кримінального кодексу України – хуліганство і незаконне зберігання вогнепальної зброї, проте засудив до умовного терміну покарання. Прокуратура не погодилася з таким вироком районного суду і подала апеляційну скаргу.

Свої доводи прокурор мотивував тим, що обвинувачений вину не визнав, щиро не покаявся, бажання виправити перед потерпілими ситуацію не виявив, допомогу правоохоронним органам в ході розслідування не надавав.

Апеляційний суд підтримав доводи прокурора та призначив хулігану покарання у вигляді позбавлення волі терміном на три роки. Чоловіка взяли під вартою в залі суду.
e-max.it: your social media marketing partner