У Кіровограді продовжують нищити дерева

,

Ще не вщухло обурення жителів обласного центру від понівечених лип на вулиці Єгорова, які кілька тижнів тому до стовбура обпиляли прямо у період цвітіння, як зелені вандали продовжують свою справу. Цього разу на вулиці Тарковського постраждали каштани, повідомив у Facebook Максим Сінченко.


«...У неділю проїжджаючи вулицею Тарковського побачив нове неподобство. Біля будівлі, добудованій декілька років тому на відрізку між Гоголя та Карпи (Тимірязєва), знаходяться два каштани. Насправді раніше їх було більше. Це вже після закінчення будівництва залишилось два. Каштанам регулярно обрізають всі гілки. Остання обрізка відбулася минулого тижня. Жодної гілки не залишилося, лише декілька малих листочків. Все це суперечить і здоровому глузду, і екології, і естетиці, і правилам утримання зелених насаджень, і правилам благоустрою... Але жодне з перелічених не завадило варварській обрізці каштанів», – написав він.

Нагадаємо, раніше по вулиці Єгорова енергетики повністю обрізали крони липам аж до стовбура. Це викликало хвилю обурення у кіровоградців. Питання навіть винесли на сесію міської ради, яка прийняла рішення заборонити обрізку дерев у період вегетації, крім аварійних. Однак дерева в обласному центрі продовжують нищити. 

e-max.it: your social media marketing partner