Жителів Кіровоградщини колектори шантажують листами

,

5295На Кіровоградщині колекторська компанія від імені Державної виконавчої служби відправляє листи з вимогою сплатити борги за виконавчими документами на рахунок неіснуючого відділу, повідомляють в управлінні державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції області.

Колекторська компанія на адреси кіровоградців направляє листи, якими неіснуючий відділ державної виконавчої служби, зобов’язує останніх сплатити борги за виконавчими документами, що ніби то перебувають на примусовому виконанні.

В листах, не маючи на те законних підстав, отримувачів відправлень попереджують про нарахування виконавчого збору та витрат на проведення виконавчих дій в разі не сплати боргу, а також про вжиття заходів примусового виконання шляхом накладення арешту на майно та його реалізації відповідно до Закону України «Про виконавче провадження».

Попередження, окрім несправжньої назви відділу та номеру телефону з кодом столиці, не містять відомостей щодо посадової особи відділу та реквізитів відділу. А на конвертах є напис великим літерами «УВАГА!!! БОРЖНИК».

В разі отримання аналогічних попереджень та наявності сумнівів щодо їх змісту, відомості стосовно перебування на виконанні в органах державної виконавчої служби виконавчих документів й правомірності вимог про сплату боргу можливо перевірити звернувшись до відділу ДВС, за місцем проживання (знаходження), або до Управління державної виконавчої служби області (м. Кіровоград, вулиця Дворова, 6/7, телефон 35-66-33).

 

5296

e-max.it: your social media marketing partner