У Кіровограді спіймали серійного «мисливця» на жіночі прикраси

,

5297Працівники поліції встановили причетність 28-річного кіровоградця до скоєння низки грабежів. Через бажання заробити гроші хворий на наркоманію чоловік нападав на перехожих та відбирав коштовні прикраси, повідомляють в обласній поліції.

За два місяці зловмисник встиг обікрасти вісьмох жінок в обласному центрі. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Жертвами грабіжника, у переважній більшості, ставали особи середнього віку. Підозрюваний обирав тих, хто не міг чинити опору, до того ж, під час скоєння злочинів навіть не намагався ховати своє обличчя. У результаті жертва не звертала увагу на випадкового перехожого, який нічим не різнився від інших. Однак у слушний для себе момент незнайомець із силою смикав із шиї золотий ланцюжок та зникав у невідомому напрямку.

Отримавши прикрасу, чоловік негайно шукав на неї покупця. За його словами, зробити це було нескладно, адже за дорогу річ він «просив» лише третину від її реальної вартості.

Так, 1 липня жертвою нападу стала 55-річна кіровоградка. Після пригоди жінка почала кликати на допомогу перехожих. Люди прослідкували за нападником та викликали поліцейських.

У результаті працівники карного розшуку з’ясували обставини події та встановили причетність чоловіка ще до семи епізодів грабежів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За такі дії зловмисник може на шість років «оселитися» за ґратами.
e-max.it: your social media marketing partner