У Кіровограді чоловік умисне наїхав на полісвумен (ФОТО, ВІДЕО)

,

5315У Кіровограді водій «Фольксвагена», у якого наряд патрульної поліції вимагав пред’явити документи, почав тікати і умисно наїхав на 24-річну лейтенанта поліції зранку сьогодні, 6 липня, повідомляють на офіційній сторінці патрульної поліції у Facebook.

«Інцидент стався 6 липня близько 8:00. До автомобіля марки «Фольксваген» підійшов наряд патрульної поліції та звернувся до водія з проханням пред’явити документи. На що чоловік відреагував агресивно і спробував втекти з місця пригоди. Керманич умисно почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річного лейтенанта поліції. У результаті пригоди дівчина отримала травми ноги. Зараз працівник поліції знаходиться в лікарні. Водія транспортного засобу доправлено до Кіровоградського відділу поліції, де він спілкується зі слідчими», – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, за кермом перебував 30-річний житель Знам’янського району. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції та прокуратури. Встановлюються обставини пригоди.

Вирішується питання про відкриття по даному факту кримінального провадження за частиною 2 статті 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

 

 53165317

e-max.it: your social media marketing partner