Станьте янголом: маленький Ярослав мріє про самокат і надувний матрац

,

5226П’ятирічний Ярослав Гейка, який щойно закінчив основний курс лікування від раку крові, мріє отримати в подарунок на свій шостий день народження самокат і надувний матрац, написала у Facebook волонтер Наталія Селецька.

«У нас у відділень є переможець, який не дивлячись ні на що, закінчив основне лікування від раку крові. Зараз дитина уже вдома, але внаслідок лікування, він зараз бореться з гепатитом. Я неодноразово просила фінансової допомоги для Ярославчика, неодноразово просила молитов, коли було зовсім важко. Завдяки усім вам, основне лікування завершено.
Радіти у таких перемогах потрібно вкрай тихо, молитовно, але все таки привід для радості у нас є! Протягом п’яти років після осново лікування дитина вважається онкохворою.
Наприкінці липня у Ярославчика день народження, який він, якщо Господь благословить, святкуватиме вдома. Хлопчаку виповнюється цілих шість років!
Сім’я Ярославчика багатодітна. Діти без мами були понад рік. Зараз же всі вдома, діт раді в Ярику і мамі.
Мені відомо про мрію Ярика – до свого шестиріччя хлопчак мріє про самокат і надувний водний матрац. Якщо у вас є бажання і можливість зробити сюрприз і тим самим потішити нашого героя, зателефонуйте мені. Подарунки я зможу передати до села автобусом», – розповіла Наталія Селецька.

Волонтер також написала, що нині хворіє і мама Ярослава, а тому родина не зможе потішити малого.

«Але ж обов’язково знайдуться ті люди, які втілять мрію Ярослава», – додала вона.

 Щоб зв’язатися з волонтером, телефонуйте за номером: (099) 038-17-50.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner