В Олександрії під час весілля 8-річний хлопчик потрапив під колеса мікроавтобуса

,

5360В Олександрії по вулиці Першотравневій навпроти Палацу урочистих подій 8-річний хлопчик з весільного ескорту потрапив під колеса вантажного мікроавтобуса «LDV Convoy» у суботу, 9 липня, повідомляють «Олександрійські новини».

Водій мікроавтобуса, 48-річний олександрієць, пояснив, що дитина несподівано вибігла на проїжджу частину, внаслідок чого чоловік, незважаючи на екстренне гальмування за 10 метрів від точки зіткнення, не зміг вчасно зупинити свою автівку.

Хлопчика із забоями кінцівок та підозрою на закриту черепно-мозкову травму «швидка» доправила на обстеження до міської лікарні № 1.

За даним фактом буде відкрито кримінальне провадження, проте родичі постраждалого жодних претензій до олександрійського водія не мають.

В той же час очевидці ДТП зауважують, що однією з головних причин аналогічних аварій в цьому місці є  відсутність на пішохідному переході, що знаходиться за 15 метрів від місця аварії, дорожньої розмітки. «Зебри» тут немає вже декілька років, а знак переходу, який, до речі, розміщений лише з однієї сторони дороги і більшу частину року прихований гілками дерев, є досить непомітним.

Нагадаємо, минулого тижня у Кіровограді через відсутність розмітки на пішохідному переході збили жінку.
e-max.it: your social media marketing partner