За недоїдання дітей у садках Світловодська порушили кримінальне провадження

,

5212Через недоїдання вихованців дитячих садків Світловодська, тамтешні правоохоронні органи порушили кримінальне провадження, повідомив на сесії міськради мер Валентин Козярчук.

– До мене надходило дуже багато скарг від батьків дітей, які навчаються у наших школах і дитсадках. Вони принесли документи, за якими закуповуються певні продукти. Буди також депутатські звернення. Моїм розпорядженням була створена депутатська комісія. Відбулося декілька судових засідань. Що у мене викликає подив, за один день розпорядження були скасовані. Але на сьогодні є вже порушена кримінальна справа з приводу серйозних порушень в частині харчування дітей. Слідчий суддя прийняв постанову і процес іде вперед. Буде розслідуватися кримінальна справа і паралельно працює комісія під головуванням заступника з гуманітарних питань. Є проміжний звіт роботи комісії і там порушень більше ніж на 700 тисяч гривень, – повідомив Козярчук.

Як уже повідомляла «КП», раніше згідно з даними проміжного звіту комісії, вихованцям світловодських дитсадків чиновники міської ради торік не додали на харчі понад сто тисяч гривень. Натомість ці гроші спрямували собі на виплату премій.

Нагадаємо, очолює світловодське управління освіти Геннадій Френкель.
e-max.it: your social media marketing partner