Олександрієць на своєму обійсті замість квітів вирощував коноплю

,

5375Працівники поліції виявили на подвір’ї 39-річного жителя Олександрії плантацію снодійного маку та коноплі. За вирощування нарковмісних рослин чоловікові загрожує позбавлення волі до семи років, повідомляють в обласній поліції.

Під час спілкування з громадянами, що проживають на території обслуговування, інспектор поліції отримав інформацію про ймовірне вчинення жителем одного з мікрорайонів міста кримінального правопорушення.

– Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння чоловіка працівники поліції вилучили рослини, схожі на мак, у кількості 1167 штук та коноплю – 17 кущів, а також виявили шприц із рідиною світлого кольору об’ємом 1,2 мл. Раніше господар будинку вже мав судимість за наркозлочини, – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Вилучені рослини направили на дослідження.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 Кримінального Кодексу (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

 

5378 5379

5377 5376

e-max.it: your social media marketing partner