Кіровоградка допомогла Україні завоювати на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації призове місце

,

4603Вихованка Кіровоградського спортивного радіоклубу «Пеленг» Товариства сприяння обороні, дев’ятикласниця Євгенія Шалімова допомогла українській команді завоювати на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації серед юнаків та дівчат, який проходив у Норвегії, призове третє місце, повідомила «КП» тренер дівчини – Наталія Щербатюк сьогодні, 19 липня.

– Всього брало участь 11 країн – 91 учасник. Від України було 20 дітей. За результатами триденних змагань і отриманих медалей Україна опинилася на третьому місці. (Ми здобули разом 12 медалей). На першому – Росія, на другому – Чехія. Ми так і розраховували, що нижче третього місця не візьмемо. Але в цьому році було досить складно, бо росіяни добре підготувалися. Загалом все пройшло чудово. Наша кіровоградська дівчинка хвилювалася, бо там місцевість, якої вона боїться, – болотяна і водяна. Також її команда по віковій категорії (14-16 років), в якій вона змагалася, зайняла четверте місце. Діти задоволені, для них це новий рівень змагань, нові знайомства, спілкування. Наступного року Женя знову хоче потрапити на ці змагання, у неї є стимул тренуватися, – розповіла тренер.

Надаємо, щоб виступити на змаганнях, Жені довелося збирати кошти на участь – 20 тисяч гривень. Публічно про допомогу звернулася її тренер.
e-max.it: your social media marketing partner