Захисники тварин просять небайдужих врятувати десяток собак, які живуть у квартирі кіровоградки

,

5409Кіровоградська організація захисту тварин «БІМ» просить небайдужих допомогти 72-­річній пенсіонерці Антоніні Зеленецькій, яка роками тримає у своїй квартирі десятки собак, знайти для її чотирилапих друзів інших господарів чи хоча б скинутися грошима на стерилізацію цих тварин, пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Тетяна Лічман.

– Близьке проживання поруч великої кількості собак не подобається сусідам. Вони не дають їй проходу, пишуть скарги в різні інстанції, ображають, принижують, погрожують. Загалом жінку заганяють у глухий кут своїми засудженнями, глузуванням і погрозами, а от допомоги ніхто не пропонує... – бідкається волонтер.

Оскільки сусіди, аби примусити жінку виселити собак з її квартири, вирішили звертатися до суду, організація «БІМ» закликає небайдужих людей не просто критикувати дії Антоніни, а допомогти.

За словами волонтерів, необхідно знайти нові домівки для 12 тварин, при цьому половину з них треба простерилізувати.

– Оскільки треба діяти швидше, щоб сусіди та інстанції заспокоїлися, то стерилізація цих тварин буде призначена на найближчий час. Дуже потрібен автомобіль, щоб перевезти собак з вулиці Кременчуцької на Масляниківку, – йдеться в повідомленні.

Окрім транспорту, необхідна й фінансова допомога, адже на стерилізацію собак потрібно 1800 гривень, оскільки таке оперування однієї собаки коштує 300 гривень.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанку 4731 2191 0010 0704 (Дорош Катерина Геннадіївна), або ж залишивши гроші в боксиках «БІМу» для пожертвувань, що знаходяться:

– у зоомагазині в центральному сквері;

– у кав’ярні в ТЦ «Реал» 1 поверх ;

– у кав’ярні «Крамниця шоколаду» по вулиці Дворцовій.

Нагадаємо, в обласному центрі на останньому поверсі п'ятиповерхівки живе пенсіонерка, яка роками тримає у своїй квартирі десятки собак. Люди скаржаться, через таке сусідство у їхньому будинку стоїть жахливий сморід, чути цілодобове гавкання собак, а стелі у квартирах, що знаходяться під Антоніниною, – в коричневих патьоках…

Втомлені від постійних суперечок і категоричного небажання Антоніни чути їх, сусіди вирішили позиватися до суду. У заяві вимагатимуть примусово звільнити квартиру жінки від собак.
e-max.it: your social media marketing partner