Політизуючи питання заступника мера Кіровограда, «Батьківщина» влаштовує помсту

,

5576Фракція «Опозиційного блоку» у міськраді Кіровограда переконана, що політизуючи питання призначення на посаду заступника міського голови очільницю профспілки освітян Наталію Дзюбу, депутати від «Батьківщини» влаштували помсту, бо раніше не підтримали на цю посаду їхню кандидатуру. Про це йдеться у заяві опозиції, текст якої має «КП».

«Фракція «Опозиційного блок»у більше півроку чекала запропоновані кандидатури на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань, не претендуючи на цю посаду. Ми чекали професіоналів, людей із досвідом роботи, з наполегливим бажанням працювати. Але жодна кандидатура, запропонована на погоджувальних нарадах, у сесійній залі не була затверджена та не була підтримана більшістю депутатів міської ради.
Кандидатуру Наталії Дзюби пропонував не «Опозиційний блок» у міській раді, а представники первинних профспілкових організацій працівників освіти, громадські організації. Але цю кандидатуру не підтримали, внаслідок чого гуманітарна сфера міста й досі залишається без очільника. А попереду початок навчального року та вирішення важливіших питань для закладів освіти. Заступника потребує і галузь медицини для реалізації нових проектів.
Політичні дебати в даному питанні зайві. У роботі депутатів міської ради першочергові завдання – життєдіяльність міста та добробут місцевої громади…
(…) Депутати від «Батьківщини» Олександр Цертій і Роман Колісніченко умисно політизують питання призначення на посаду заступника міського голови, оскільки це їхня відкрита образа за те, що депутати не підтримали кандидатуру самого Колісніченка на цій посаді.
(…) У нашому місті ще багато невирішених питань, тому слід займатися не політиканством, а спільною роботою на благо наших людей», – сказано в заяві.

Нагадаємо, кандидатуру Наталії Дзюби на посаду гуманітарного заступника міського голови Кіровограда депутати не підтримали на сесії, учора, 28 липня.
e-max.it: your social media marketing partner