Кіровоградські полонені спецназівці не виходять на зв’язок вже більше місяця

, КП

5091З двома бійцями третього окремого полку спецпризначення Сергієм Глондарем та Олександром Коріньковим, які другий рік поспіль утримуються бойовиками в полоні, немає зв’язку вже більше місяця, повідомила «КП» дружина Сергія Глондаря – Катерина.

– У нас нічого не змінюється, на жаль. На даний момент зв’язок з ними відсутній. Уже 39 днів ніхто із наших чоловіків та із інших полонених не виходять на зв’язок. Ми не знаємо? де вони, в якому вони стані... Просто тиша. А від цієї тиші просто голова йде обертами, – каже Катерина.

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль.

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

Нагадаємо, щоб достукатися до Порошенка, дружини чоловіків – Юлія та Катерина – розпочали збір підписів під зверненням до нього. Всього необхідно зібрати 50 тисяч підписів, аби Президент особисто його розглянув. Відтак згорьовані, але надзвичайно сильні жінки просять усіх небайдужих допомогти зібрати підписи.
e-max.it: your social media marketing partner