У Знам’янці п’яний коп побив таксиста

, Олена Сідорова

5777У Знам’янці патрульний поліцейський із Кіровограда у нетверезому стані побив тамтешнього жителя – таксиста. Про це «КП» повідомили власні джерела. Керівництво патрульної поліції інформацію не приховувало, навпаки там заявили, що випадок для управління резонансний, тому копу, найімовірніше, загрожує звільнення.

– Такий факт дійсно був, – констатує начальник патрульної поліції Кіровограда Антон Цюцюра. – Він проживає на території Знам’янки, перед кожною зміною їздив додому. Це був його вихідний, у який він дозволив собі такі речі. Підтвердився і той факт, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Раніше за цим патрульним нічого подібного не помічалося. У даній ситуації відіграв значну роль людський фактор. Таких випадків у нашому управлінні не було, це перший резонансний. Замовчувати і прикривати ми нікого не будемо. Тому приймемо усі заходи, щоб ця людина понесла покарання.

За його словами, наразі проводиться службова перевірка. Полісмен відсторонений від виконання своїх обов’язків. Після розслідування йому може загрожувати звільнення.

У прокуратурі області інформацію «КП» підтвердили і уточнили, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу і проводиться судмедекспертиза.
e-max.it: your social media marketing partner