Порошенко пообіцяв вкладникам «Михайлівського» повернути вкрадені гроші

, КП

5838Президент Петро Порошенко пообіцяв повернути вкладникам «Михайлівського» вкрадені гроші, а шахраїв, причетних до банківських схем, покарати. Про це він заявив ошуканим людям. Які з усієї країни приїхали на акцію протесту, після церемонії підняття державного прапора, сьогодні, 24 серпня, повідомляє «РБК-Україна»

– Це взагалі не справа Президента, але я на сьогоднішній день взяв це під контроль, і ми знайдемо вкрадені гроші, і будемо виплачувати. Тим же, на кого не поширюється Фонд гарантування вкладів фізичних осіб... За моїм дорученням будуть спрямовані всі вилучені кошти, накопичені, розділені, і виплачені вам. Як тільки будуть знайдені кошти, які вони вкрали, – заявив Порошенко. – Ми сьогодні відстежили перерахування, кваліфікували це як шахрайство, злочин, крадіжку. Ті, хто причетні до махінацій відповідатимуть, вони опиняться у в'язниці.


Водночас Глава держави повідомив про створення спеціальної робочої групи, яка займатиметься цим питанням.


Як уже повідомляла «КП», учора майже два десятки вкладників «Михайлівського» вийшли пікетувати регіональне відділення НБУ у Кіровограді.


Після того, як банк прогорів, люди оббивають пороги різних установ, аби повернути кревні. Однак минуло три місяці, а держава і досі не може нічого гарантувати.
Учасники пікету також попереджали про акцію протесту у Києві, заплановану на 23 серпня. Водночас вони заявляли, якщо вона буде безрезультатною, разом із вкладниками з інших міст перекриватимуть Хрещатик.

e-max.it: your social media marketing partner