У кіровоградській «льотці» безкоштовно вчитимуть бійців у запасі менеджменту та ІТ підприємницької діяльності

, КП

5842Кіровоградська льотна академія організовує безкоштовні курси менеджменту та ІТ підприємницької діяльності на базі методології кращих європейських бізнес-шкіл МВА для військовослужбовців у запасі в рамках проекту «Україна – Норвегія». Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook помічник начальника Кіровоградської льотної академії НАУ зі зв’язків з громадськістю Ольга Кушнір.

«Кіровоградська льотна академія НАУ набирає нову групу слухачів з військовослужбовців, звільнених у запас та членів їхніх сімей для безкоштовної участі в українсько-норвезькій програмі перепідготовки та соціальної адаптації! Три місяці ми будемо зустрічатися вечорами, щоб ви освоїли ази підприємництва та IT технологій по методикам кращих європейських бізнес-шкіл МВА, пройшли тренінги, що підвищують ваші шанси на працевлаштування, знайшли однодумців і можливих партнерів, познайомилися з потенційними роботодавцями і багато іншого. Випускники отримують український і європейський (норвезької бізнес-школи) дипломи. Кількість місць – обмежена», – написала вона.

Чергова група слухачів починає курси перепідготовки з 14 вересня 2016 року.

Претенденти на участь у професійній перепідготовці повинні мати вищу освіту (не нижче «бакалавра»). Їх вік, як правило, не повинен перевищувати 50 років.

Всі кандидати на участь в проекті проходять індивідуальну співбесіду і вхідне тестування.

Детальніша інформація на сайті: www.klanau.kr.ua

Запис для участі в програмі за номерами: (050) 457-11-19 або (096) 024-34-19.

e-max.it: your social media marketing partner