Завтра на сесії облради у депутатів проситимуть дозвіл на видобуток золота і літію

,

5913На засідання сесії Кіровоградської обласної ради, яке відбудеться завтра, 26 серпня, о 10:00, виносять, зокрема, питання про погодження двох клопотань – щодо надання спецдозволу на видобуток літію і золота, повідомляють в облраді.

Погодити клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами Полохівської ділянки літієвих руд проситиме ПАТ «Державна акціонерна компанія «Українські поліметали». Після цього ця ж компанія проситиме надати спецдозвіл на користування надрами Клинцівсько-Губівської ділянки золота.

Окрім цих питань, на пленарне засідання виносяться питання про внесення змін до програм економічного і соціального розвитку, цивільного захисту, про обласну програму розвитку книговидання та книгорозповсюдження на 2016-2020 роки, перейменування сільських рад, присудження премій Верховної ради педагогічним працівникам та молоді за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Нагадаємо, в кінці травня жителі трьох сіл – Копанки, Гаївки (Леніно), Полохівки та Хуторів – Маловисківського району переконали депутатів облради віддати ТОВ «Українські рідкісні метали» дозвіл на проведення геодезичних робіт у Полохівському родовищі літієвих руд.
e-max.it: your social media marketing partner