Суд не відпустив під домашній арешт кіровоградського мажора, якого звинувачують у смертельному ДТП

, КП

5920Сину колишнього начальника обласної фіскальної служби Олександру Постриганенку, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП, відмовили у домашньому арешті та продовжили термін тримання у СІЗО до 28 вересня. Відповідне рішення Ленінській суд Кіровограда прийняв сьогодні, 25 серпня.

Як уже повідомляла «КП», Постриганенко просився під домашній арешт сьогодні, 25 серпня.

Нагадаємо, сьогодні сплинув термін застосування обраного раніше судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою упродовж двох місяців.

Ленінський районний суд обрав Постриганенку запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без можливості внести грошову заставу. У суді Олександр каявся та попросив пробачення. Проте пізніше адвокат Постриганенка подав скаргу про обрання іншої міри запобіжного заходу, не пов’язаної з триманням під вартою. Апеляційний суд відмовив. Зал рішенню аплодував стоячи.

Як уже повідомляла «КП», 27 червня близько 20:00 20-річний водій «Citroen» перевищив швидкість, вилетів на зустрічну смугу і врізався у «Москвич». У машині знаходилося шестеро людей, з яких троє дітей. 59-річний водій «Москвича» помер в лікарні, решта пасажирів значно травмувалося.

За інформацією очевидців, водій «Citroen» був у нетверезому стані.

e-max.it: your social media marketing partner