У Малій Висці на 700% зросла кількість угонів

,

5936Упродовж 2016 року на території Малої Виски кількість випадків незаконного заволодіння транспортними засобами збільшилася на 700%, повідомляється у проекті програми профілактики злочинності на 2016-2020 роки, опублікованому на сайті міськради.

Зокрема зазначається, що упродовж 2016 року намітилася негативна тенденція до стрімкого зростання кількості вчинених тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень.

Станом на початок червня таких зареєстровано понад півтори сотні.

«Неналежним чином організовано роботу щодо протидії шахрайствам. У поточному році з 9 зареєстрованих таких видів правопорушень оголошено лише 1 підозру.

Враховуючи складну суспільно-політичну обстановку та загострення криміногенної ситуації в державі, вкрай важливим та актуальним виявився напрямок незаконного поводження зі зброєю. Попри це у 2015 році виявлено лише три кримінальні правопорушення даної категорії», – йдеться у проекті програми.

У документі також зазначається, що поліція неналежним чином забезпечена службовим транспортом. Так само бракує і відеокамер у місті.

З огляду на це, пропонується організувати профілактику правопорушень, поліпшити матеріально-технічне забезпечення поліції, провести роботу з запобігання і протидії корупції і забезпечити безпеку руху.

Також програмою передбачено виділення коштів із різних джерел, однак сума не уточнюється.

Згідно з розрахунками за чотири роки програма має посприяти зменшенню рівня злочинності на 6%.
e-max.it: your social media marketing partner