У Кіровограді юна поетеса презентувала дебютну збірку (ФОТО)

, КП

5939В обласній бібліотеці імені Чижевського 17-річна місцева поетеса Наталя Нічишина презентувала свою першу збірку віршів «Порятунок» вчора, 26 серпня.

– Це моя перша збірка. Звичайно, я мріяла про це, але й подумати не могла, що це стане реальністю і все буде так. Але завдяки міській раді це стало можливим, – розповідає юна поетеса. 

За словами Наталі, на написання віршів її надихає любов, природа. Найчастіше дівчина пише, коли з нею трапляються якісь потрясіння.

– Поезія для мене – це не просто захоплення. Навіть збірка має назву «Порятунок». Тому що вірші – це дійсно для мене порятунок. Щось погане трапилося – я пишу, щось гарне, приємне – знову пишу. Це життя, – зізнається дівчина.

Мама Наталі – Вікторія розповіла, що перший свій вірш дівчина написала в дев’ять років.

– Перший вірш Наталя написала після підйому на Чернечу гору в дев’ять років. Вона у нас чудова, розумна дівчинка. Звичайно, ми раді за неї і усіляко підтримували і підтримуємо її, – каже мама Наталі.

Презентація складалася з кількох блоків – лірика, філософські вірші, пейзажна поезія. Вірші зі збірки декламувала як сама юна поетеса, так і її друзі-поети. Між читанням віршів Наталя робила невеликі паузи, під час яких вона спілкувалася з гостями. Усі бажаючі могли поставити дівчині запитання, а в подарунок за це отримати збірку її віршів.

– Зараз я вже працюю над новою збіркою, продовжую писати вірші. Але коли вона буде готова, де буде презентація і яка із себе вона буде, я поки що не можу сказати, – сказала Наталя Нічишина. 

5942

5940

 

5945

5944

5943

e-max.it: your social media marketing partner