В Олександрії побилися футбольні фани

, КП

5958В Олександрії після футбольного матчу «Зірка» – «Олександрія» відбулася масова бійка у неділю, 28 серпня, повідомляють очевидці. Махали кулаками з півсотні уболівальників.


– Бійка почалася ще під час матчу, але чому не знаю. Після гри ми з дитиною виходили зі стадіону, а кіровоградські стояли біля входу і били людей, – розповідає олександрійка Тетяна Зубова.


– Почалося все з того, що один із фанів «Олександрії» почав дражнити ультрас «Зірки». Це було, здається, після другого голу. Почалася бійка на шостому секторі, але вчасно прийшли стюарди та поліція заспокоїли усіх, – розповідає ще один очевидець Олександр Кучеров. – Потім ще була бійка на 10 секторі. Фанати «Олександрії» почали палити фаєри, а ультрас «Зірки» більше й не з'являлися в своєму секторі до кінця матчу. А от після гри, біля входу на стадіон, ультрас «Зірки» зібралися і почали гамселити простих уболівальників «Олександрії».


– До нас надійшла лише одна заява про легкі тілесні ушкодження. Працівники поліції заспокоїли та розділили фанів, після чого ті роз’їхалися. Зараз поліція працює над встановленням причин та винуватців конфлікту, – прокоментувала «КП» інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Михно.

 

e-max.it: your social media marketing partner