У Знам’янці обрали кращі вулиці та будинки

, КП

5959У Знам’янці визначили кращу вулицю, кращий багатоповерховий будинок та краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку. Переможцям вручили сертифікати на виконання робіт, повідомили у Знам’янській міськраді.

У номінації «Краща вулиця» перше місце зайняла вулиця імені Ярослава Мудрого. За перемогу голові квартального комітету Валентині Кондратьєвій вручили сертифікат на виконання робіт загальною сумою на 25 тисяч гривень.


У номінації «Кращий багатоповерховий будинок» перше місце та сертифікат на виконання робіт на 25 тисяч гривень отримав будинок по вулиці Калиновій, 111. Сертифікат вручили голові ЖБК №5 «Калініна» Миколі Коптєльцеву.


Друге місце зайняв будинок №2, що по вулиці Глібка. Сертифікат на 20 тисяч гривень вручили голові новоствореного ОСББ Роману Холявку.


Сертифікат на 10 тисяч гривень за третє місце вручили голові будинкового комітету №6, до меж якого входить будинок №85 по вулиці Віктора Голого, Ірині Шведченко.


Сертифікат на виконання робіт на 25 тисяч за перемогу в номінації «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» отримала голова ОСББ «Енергетик19» по вулиці Енергетиків, 19 Олена Романенко.


За зайняте друге місце в цій номінації голові ОСББ «Інтернаціональна, 10/12» по вулиці Холодноярській, 10/12 Валентині Романовій вручили сертифікат на 20 тисяч гривень.


За третє місце сертифікат на 10 тисяч дали голові ОСББ «Зодіак-Знам’янка» по вул. Калиновій, 109 Людмилі Горбань.


Фінансування робіт здійснюватиметься управлінням містобудвання, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради.

e-max.it: your social media marketing partner