Організатори першого благодійного фестивалю закликають допомогти онкохворим дітям

,

6158У другу неділю жовтня в обласному театрі імені Кропивницького пройде перший благодійний фестиваль «Допоможи дитині жити». Його місія – зібрати кошти на порятунок онкохворих діток. Благочинцем може стати кожен охочий – достатньо придбати квиток на захід.

– Благодійний фестиваль на підтримку онкохворих дітей пройде вперше, – розповідає організатор заходу, представник обласного відділення благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», журналіст «КП» Вікторія Семененко. – Ми закликаємо владу, медиків, волонтерів, громаду до консолідації зусиль та прийняття системних рішень, що забезпечать онкохворих дітей якісною медичною допомогою. Усі зібрані кошти від продажу квитків та благодійної лотереї ми передамо на лікування онкохворих дітей гематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

У програмі фестивалю: лотерея доброти, де будуть представлені творчі вироби майстрів Кіровоградщини, фотовиставка історій дітей, які хворіють на рак та які перемогли тяжку недугу, а також концерт гурту «Анна – Марія» (дівчата­близнючки – переможці телепроекту «Шанс», фіналісти шоу «Голос країни», співають наживо двадцятьма мовами – «КП»).

Вартість квитків становить від 50 до 150 гривень. Придбати їх можна у касі театру або замовити за телефонами: (099) 657­39­23 (Вікторія), (099) 386­48­38 (Костянтин).

– Пам’ятайте, ви можете допомогти врятувати життя онкохворій дитині, яка зараз усіма силами бореться з хворобою, – наголосила Вікторія Семененко.

«Кіровоградська правда» уже долучилася до заходу, тож разом із організаторами звертаємося до всіх небайдужих, а насамперед можновладців, підтримати благодійну акцію.

e-max.it: your social media marketing partner