У Кіровограді привітали призерів Паралімпійських ігор

, КП

6268У Кіровоградській міській раді привітали квітами і преміями призерів літніх Паралімпійських ігор та їх тренерів сьогодні, 28 вересня.

Загалом на преміювання спортсменів та їх тренерів з міського бюджету виділили 550 тисяч гривень.

За золоту медаль міська рада виділила премію в сумі 50 тисяч гривень, за срібну – 40 тисяч гривень та за бронзову – 30 тисяч гривень. Тренери отримали 50% від винагороди своїх підопічних.

Окрім цього, плавчині Ользі Свідерській, яка здобула дві бронзові та одну срібну медаль, на придбання квартири виділили 300 тисяч гривень.

– Ми вирішили виділити їй кошти на придбання житла, щоб вона сама купила квартиру і вже нікуди з Кіровограда не поїхала. Ми щиро дякуємо всім вам. Ви наша гордість, візитівка спортивної Кіровоградщини, ми дійсно пишаємося вами, – сказав Райкович.

Євгену Зінов’єву, який у складі футбольної команди отримав золоту медаль, виділили 50 тисяч гривень.

Срібній призерці, легкоатлетці Анастасії Мисник виділили 40 тисяч гривень. Плавцю Андрію Деревінському за дві бронзові медалі вручили 60 тисяч гривень.

Також нагородили тренерів спортсменів. Тренеру Анастасії Мисник – Олегу Соколовському виділили 20 тисяч. А тренеру Ольги Свідерської та Андрія Деревінського – Олени Кузніцовій – 80 тисяч гривень.

 

6269

e-max.it: your social media marketing partner