У Знам’янці відкрили дві меморіальні дошки загиблим бійцям (ФОТО)

, Олена Сідорова

6428На фасаді Знам’янської школи №4 відкрили меморіальні дошки на честь двох загиблих у зоні АТО бійців – Сергія Капелюхи та Дмитра Єфремова сьогодні, 12 жовтня.

Вшанувати загиблих прийшли рідні, посадовці, однокласники та друзі.

– Вони були звичайними нормальними хлопцями, – каже директор школи Володимир Лядський. – Нормальні, добрі люди. Перш за все це були люди. Нормально навчалися. Ні я відмінником не був, ні вони відмінниками не були, але це не заважало їм стати відмінними людиньми. Сергій пішов добровольцем. Це вже говорить про багато… Діма хоч і працював заступником начальника станції – від мобілізації він, як кажуть, не ухилявся. Він теж пішов і чесно виконував свій обов’язок.

 

Нагадаємо, Дмитро Єфремов – боєць 90 батальйону 81 окремої аеромобільної бригади. Він загинув 22 травня під час обстрілу в промисловій зоні під Авдіївкою на Донеччині. У чоловіка лишилася вдова та двоє дітей.

Як уже повідомляла «КП», Сергій Капелюха був тяжко поранений від розриву фугасу під час бою поблизу селища Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області. Помер від численних поранень і кровотечі під час транспортування до військового шпиталю Покровська.

 

фото: Сергій Михайлін

6429

6430

6431

e-max.it: your social media marketing partner