У Кіровограді відбудеться благодійний рок-концерт на підтримку пораненого бійця

, КП

6494У Кіровограді в нічному клубі «Провокатор» відбудеться благодійний рок-концерт «Допоможи герою» для збору коштів на лікування бійця зі Знам’янки Олександра Осіпова, який отримав тяжке поранення і зараз потребує допомоги, у п’ятницю, 28 жовтня, о 19:00 годині, пише у Facebook волонтер Наталія Салімова.

«Поранення отримав під час першого бою, коли наша рота намагалася зайняти Савур Могилу. Снайпер влучив мені в верхню частину лівого стегна. Я й не зрозумів, що це куля, було враження, ніби вдарив камінець. Хотів ступити назад і впав. Хлопці кинулися до мене, бо з ноги юшила кров. З пораненими і загиблими мене відправили до польового шпиталю. А потім в Дніпро. Як виявилося, нога не працює. Я довго проходив реабілітації по різних шпиталях. Був навіть в Польщі. Перший раз там допомогли, але то було тимчасово. Бо після повернення до своїх хлопців під Маріуполь, через місяць нога почала дуже боліти. Знову до шпиталю, сказали, що мене треба комісувати. Вдруге побував на реабілітації в Польщі. Але цього разу вона була не така вдала», – розповів «Cazeta.ua» Олександр Осіпов.


«На сьогоднішній день Олександру необхідне термінове оперативне втручання. Сама операція безкоштовна, але для її проведення потрібний електронейростимулятор, який коштує 391 тисячу гривень. Підтримайте Героя, який не допустив війни в твоєму місті!» – пише Салімова.


Вхід – 50 гривень.


Усі виручені кошти перерахують на лікування Олександра Осіпова.


Також допомогти бійцю можна, перерахувавши кошти на картку «Ощадбанку»: 5319 6500 0025 3580 (Осіпов Олександр) або на картку «Приватбанку» 5168 7572 7207 7969 (Осіпова Ольга Олександрівна, мама).

e-max.it: your social media marketing partner