Кіровоградці показали себе на відкритому чемпіонаті «Юний кінолог» (ФОТО)

, КП

655417-річна Єва Солоніна з Кіровоградщини разом зі службовим собакою поліції – німецькою вівчаркою Джеком взяли участь у відкритому чемпіонаті з багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог», який проходив у Сумській області 15 жовтня, повідомляють в обласній поліції.

– Сказати відверто, залишилася дуже задоволеною тим, як виступив наш службовий собака Джек. Думаю, він відчуває, як я в нього вірю і як його люблю, тому не підвів та показав дуже хороший результат. Будемо тренуватися і надалі, бо залишати кінологію не планую. Зараз навчаюся в Київському Національному університеті імені Шевченка за фахом «Фундаментальна хімія» і, за наявності вільного часу, продовжуватиму тренування зі своїм вихованцем. Наступного разу плануємо «заробити на двох» диплом переможця, – поділилася враженнями від чемпіонату Єва Солоніна.


За програмою службові собаки під керівництвом юних кінологів змагалися у багатоборстві. Вихованці повинні були подолати смугу перешкод, продемонструвати виконання загального курсу дресирування, затримати умовного порушника.

 6557 6556

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner