У Бобринецькому районі чоловік підірвав двох хлопців, які не захотіли з ним відпочивати

, КП

6573У Бобринецькому районі 45-річний чоловік у нетверезому стані біля розважального закладу намагався підірвати двох хлопців, які не погодилися відпочивати разом із ним, малознайомим їм чоловіком, у понеділок, 17 жовтня, близько 21:00 години, повідомляють в обласній поліції.

Перебуваючи у нетверезому стані, 45-річний чоловік почав запрошувати компанію малознайомих йому людей разом продовжити відпочинок. Хлопці відмовилися від пропозиції, що розлютило чоловіка і він пообіцяв поквитатися за неповагу. Він дістав із кишені невідомий предмет та жбурнув ним в протилежний від себе бік. Вибухівка закотилася за сходи підвального приміщення і там вже вибухнула.


– У результаті двоє осіб, 22 та 23 років, отримали осколкові поранення ніг, з якими і звернулися за допомогою до лікувального закладу. Жителі викликали на місце пригоди поліцейських. Менше ніж за годину оперативникам вдалося встановити особу, причетну до скоєння правопорушення. Пояснити правоохоронцям мотиви свого вчинку чоловік так і не зміг, – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу – замах на вбивство.


За такі дії чоловіку загрожує позбавлення волі до 15 років.



e-max.it: your social media marketing partner