Водія автобуса, через якого загинуло троє осіб, засудили майже на сім років

, КП

6584Водія рейсового автобуса «Умань-Дніпропетровськ», через якого у Новоукраїнському районі автобус впав у кювет, внаслідок чого загинуло троє осіб й одинадцять травмувалися, засудили до шести з половиною років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки. Таке рішення прийняв Новоукраїнський районний суд.

Наразі прокуратура оскаржує в апеляційній інстанції рішення суду. На думку державного обвинувача, призначена міра покарання не відповідає тяжкості скоєного злочину. Оскільки, як перевізник, так і засуджений відмовились відшкодовувати потерпілим збитки. У суді апеляційної інстанції прокуратура відстоюватиме свою позицію щодо призначення водієві покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.


Нагадаємо, аварія сталася 2 травня минулого року на автодорозі зі сполученням Кіровоград-Платонове. Водій рейсового автобуса не впорався з керуванням та вилетів з мосту в шестиметровий кювет. На момент пригоди в салоні знаходилося більше 20 пасажирів, двоє з них загинули на місці, ще один пасажир помер у лікарні, інші отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Тоді пасажири скаржилися, що водій однією рукою керував, а іншою брав гроші за проїзд.

e-max.it: your social media marketing partner