У Кіровограді п’яний водій маршрутки перевозив людей

, Олена Сідорова

6588Водій маршрутного таксі у нетверезому стані їздив за кермом і наражав таким чином на небезпеку пасажирів учора, 19 жовтня, близько 20:00, повідомляють у патрульній поліції Кіровограда.

«Патрульні отримали повідомлення про нетверезого водія маршрутного таксі. Пасажири таксі зателефонували на службу «102» і розповіли, що водій поводить себе досить неадекватно, до того ж в салоні авто відчутний запах алкоголю. Маршрутний засіб рухався із селища Нове в центр міста.

Охоронці порядку зупинили автомобіль на проспекті Університетському. При спілкуванні з 33-річним водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте освідуватися на місці чоловік всіляко відмовлявся і заперечував факт керування ним автомобілем. Після недовгого спілкування керманич все ж таки погодився проїхати до медичного закладу. Освідування підтвердило, що чоловік знаходиться в нетверезому стані. Алкотестер показав результат 1,83 проміле алкоголю в крові, що в дев’ять разів перевищує норму», – йдеться у повідомленні.

На водія склали протокол за частиною 1 статті 130 (Керування у нетверезому стані) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

6589 6590

e-max.it: your social media marketing partner