На ремонт школи у Побузькому виділять більше десяти мільйонів

, КП

6606На ремонт школи у Побузькому Голованівського району планують виділити більше десяти мільйонів гривень, повідомив голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час робочої поїздки до Голованівського району.

– Кошти, що виділятиме Уряд із Державного фонду регіонального розвитку, а також кошти, що акумулюватимуться у місцевих бюджетах, ми спрямовуватимемо на підтримку існуючих та створення нових опорних навчальних закладів. У Побузькому ми також плануємо створити такі умови, щоб батьки були зацікавлені привозити сюди дітей з навколишніх сіл на навчання. Відповідно, плануємо залучити на реконструкцію навчального закладу більше 10 мільйонів гривень. Головне завдання влади – щоб усі діти, які проживають на Кіровоградщині, вчилися у комфортних умовах і мали можливість отримувати якісні знання, – сказав Кузьменко.


Зокрема, другий корпус побузької школи ввели в експлуатацію ще 1989 року, але починаючи з 2001 року це приміщення не функціонувало та, відповідно, не опалювалося, і з часом опинилося в аварійному стані. На сьогодні капітального ремонту, окрім десяти навчальних класів, тут потребують актова і спортивна зали, майстерні та їдальня.


На сьогодні у Побузькій загальноосвітній школі навчаються близько 700 учнів. Після реконструкції там матимуть можливість навчатися до 900 учнів.

e-max.it: your social media marketing partner