У Кіровограді відкрили перший в Україні клуб віртуальної реальності

, Олена Сідорова

6626В обласному центрі відкрили перший в Україні розважально-інтерактивний клуб віртуальної реальності «VRoom». У ньому, розповідає «КП» один із організаторів клубу Артем Величко, можна зануритися на дно океана, відвідати Еверест і навіть побувати у Космосі.

– У клубі є два найсучасніших шлеми віртуальної реальності – HTC VIVE та Oculus Rift. За допомогою цих шлемів людина може зануритись у штучний, вигаданий, абсолютно інший світ. У віртуальній реальності можуть бути інші об'єкти, створіння та інше навколишнє середовище, а людина може з ними взаємодіяти, – каже Артем.

Наразі у клубі є більше 30 різних ігор і дослідів. Втім, на майбутнє є багато планів для розвитку.

– Ми вирішили розвивати та поширювати цей напрямок, оскільки це новітня технологія, вона по всьому світу дуже стрімко розвивається, має великі перспективи в напрямку освіти, медицини, дизайну. Зараз клуб має більш розважальний характер, можна прийти компанією, випити чаю та ближче познайомитися з системою, отримати нові враження, – додає Артем.

З нагоди відкриття організатори пропонують кожному відвідувачу подарунок – дозволяють грати 10 хвилин безкоштовно. Така акція триватиме до кінця листопада.

Відвідати клуб можна за адресою: вул. Пашутіна, 57. Час роботи – з 11:00 до 20:30.

Детальна інформація за телефоном: (095) 416-65-75.

 

6624

6625

6628 6627

e-max.it: your social media marketing partner