За скільки зараз можна купити квартиру в Кіровограді?

,

6629Купити однокімнатну квартиру в Кіровограді восени можна за 10 тисяч доларів на околиці міста. Як розповів порталу «Domik.ua» начальник відділу продаж АН «Пектораль» Олександр Кизимов, ціни на квартири в Кіровограді знизились цього року на 500-1000 доларів. Спеціаліст відзначив, що попит на купівлю квартир в обласному центрі залишається невисоким. За його словами, клієнти цікавляться більше орендою житла.

Для тих, хто таки вирішив придбати квартиру, визначальним чинником є наявність автономного опалення. Це пов’язано із підвищенням ціни на комунальні послуги.

Ціни на однокімнатні квартири економкласу на околиці міста стартують від 10 тисяч доларів.

У центрі таке житло продається за ціною від 16 тисяч доларів.

У районах міста, наближених до центру, однокімнатні квартири на тисячу доларів дешевші. Вартість двокімнатних квартир залежить від місцерозташування. На околиці таку квартиру можна придбати за ціною від 15 тисяч доларів, а в центрі – від 20 тисяч доларів.

Квартири бізнес-класу в Кіровограді пропонують у центрі та районах, наближених до нього. Ціни на однокімнатні квартири стартують від 17 тисяч доларів, двокімнатні – від 20 тисяч доларів.

Начальник відділу зауважив, що у 2016 році великого попиту на квартири цього сегмента на ринку нерухомості не спостерігається. На противагу дорогому житлу клієнти, за словами спеціаліста з продажу, бажають придбати будинок або земельну ділянку.
e-max.it: your social media marketing partner