У Долинському районі на викраденій автівці катався накурений водій

,

6964У Долинському районі на автошляху «Кіровоград – Кривий Ріг» поліцейські взводу супроводження роти дорожньо-патрульної служби за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Mercedes Benz», у салоні якого було четверо підозрілих осіб, повідомляють у відділі безпеки дорожнього руху області. Пізніше поліціянти з’ясували, що автівка з минулого року перебуває у розшуку.

При складанні матеріалів про адміністративне правопорушення правоохоронці звернули увагу на фізичний стан керманича. У водія були розширені зіниці очей, млява мова та помітне психічне збудження. Поліцейські запідозрили, що він керує автівкою під дією певних препаратів. Від проходження медичного освідування у лікувальному закладі чоловік категорично відмовився, проте підтвердив, що вживає наркотики.

До того ж, під час перевірки реєстраційних документів та звірки з наявними обліками Нацполіції правоохоронці встановили, що зупинений транспортний засіб розшукується з 2015 року Первомайським відділом поліції в Миколаївській області, як незаконно викрадений.

На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої під час огляду транспортного засобу знайшли пістолет «Сталкер» та набої до нього, ніж кустарного виробництва і пакунок із подрібненою речовиною з характерним запахом коноплі.

Усі предмети вилучили і направили на дослідження. Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.

 

6967 6966

e-max.it: your social media marketing partner