Завтра в обласному центрі нагородять переможців обласної премії Осмьоркіна

, КП

7017У художньо-меморіальному музеї Осмьоркіна відбудуться урочистості з нагоди нагородження лауреатів обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна завтра, 8 грудня.

Як уже повідомляла «КП», в номінації «Мистецтвознавство та історія мистецтв» за підготовку видань «Лекарство от депрессии», «Провінційна галерея» і серії альбомів «Палітра степового краю» переміг кіровоградський галерист Микола Цуканов.


У номінації «Національна традиція» перемогу здобула викладач відділу образотворчого мистецтва Кіровоградської дитячої школи мистецтв Лариса Яковлєва.


За творчі доробки й експериментальне новаторство в образотворчому мистецтві в номінації «Новітні спрямування» лауреатом став художник Володимир Остроухов.


Нагадаємо, обласна премія імені Олександра Осмьоркіна присуджується за здобутки у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства. Нагородження переможців відбувається 8 грудня у день народження художника Олександра Осмьоркіна. Їм вручають диплом, гроші, нагрудний знак «Лауреат обласної премії» і скульптуру «Степовий орел».

e-max.it: your social media marketing partner