Кіровоградців запрошують на Новорічну казку і Різдвяні передзвони

,

7051Зимові свята невпинно наближаються і, аби вони були яскравими і незабутніми, артисти обласної філармонії підготували вражаючі розважальні шоу і фестиваль. Юного глядача тут чекають на Новорічну казку «Аліса у Новорічному Задзеркаллі», яка розпочнеться 19 грудня, а з 8 січня дорослих запрошують на вечори духовної музики «Різдвяні передзвони», повідомила заступник директора по роботі з дітьми Ірина Полонська.

– Довго думали, чим зацікавити сучасних дітей, і зупинилися на казці «Аліса у Задзеркаллі». Але в ході підготовки відійшли від сюжетної лінії і створили самобутнє феєричне шоу з неймовірними костюмами, гримом, музикою і світлом, – привідкрила завісу новорічної прем’єри Ірина Полонська.

У виставі задіяно багато акторів філармонії, а також хореографічний ансамбль «Росинка». Традиційно буде й Головна ялинка області з ігровим шоу, каже співрозмовниця «КП».

Дорослих філармонійці запрошують на вечори духовної музики «Різдвяні передзвони». Цього року фестиваль відбудеться уже в одинадцяте. Шанувальники зможуть послухати спів Архієрейського хору кіровоградського Кафедрального Собору Різдва Божої Матері, подивитися Різдвяний вертеп «Коляда іде» від Черкаського народного хору, з «Різдвяною історією» приїде в Кіровоград і співачка Тіна Кароль.

З Новорічною казкою і «Різдвяними передзвонами» філармоніїйці поїдуть і в райони області, зокрема в Устинівський, Добровеличківський, Олександрівський і Долинський.

 

e-max.it: your social media marketing partner