У Знам’янці Другій попрощалися з АТОвцем, який підірвався на фугасі (ФОТО)

, Олена Сідорова

7401Біля будинку культури у селищі Знам’янка Друга попрощалися зі старшим матросом 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти 29-річним Сергієм Трубіним, який загинув під час виконання бойового завдання – він підірвався на фугасі, сьогодні, 15 січня.

На прощання з бійцем прийшло кілька сотень людей.

До служби в армії Сергій займався підприємницькою діяльністю у Кіровограді. Навесні 2015 року його мобілізували. Задля того, щоб піти служити, він достроково закінчив навчання. Після демобілізації підписав контракт на продовження служби. У березні цього року мав повернутися додому. Втім загинув у Маріупольському районі Донецької області. У нього залишилися батьки і сестра, одруженим не був.

– Ситуація склалася досить проста – було отримано бойове завдання, бійці погодилися його виконувати, при виконанні якого хлопці загинули. Вони підірвалися на фугасі, зникли 8 січня, не виходили на зв’язок. Перше повідомлення про те, що їх знайшли, надійшло з тієї сторони. Сергія знаю з 2015 року. Це віддана людина. Йшов виконувати бойові завдання завжди попереду, – розповів «КП» командир підрозділу морської піхоти Костянтин Бабика.

– Був дуже спокійним, не пам’ятаю, щоб він когось ображав чи якесь погане слово на когось сказав. Ніколи не відмовляв у допомозі ні вчителям, ні товаришам. Дуже порядний, веселий, завжди посміхався. Як зараз пам’ятаю, сидів на останній парті біля вікна, – розповіла класний керівник Сергія – Ірина Ніколаєнко.

– Такі люди, як він – рідкість. Герой від Бога, від природи. Родина дуже трудолюбива, дружна. Найкращий генофонд іде від нас, – сказав міський голова Знам’янки Сергій Філіпенко.

Окрім Сергія Трубіна, загинуло ще двоє військових – молодші сержанти Микола Охрименко та Сергій Сонько. З ними сьогодні прощаються в Сумах та Херсоні.

Нагадаємо, Сергій Трубін загинув 8 січня.

7402

7403

7404

7405

7406

7407

e-max.it: your social media marketing partner