На сайті міськради запустили базу даних загублених і безпритульних тварин

,

7422На сайті Кіровоградської міської ради у рамках програми «Регулювання чисельності безпритульних тварин на 2016-2020 роки» запустили сервіс «Безпритульні тварини» . Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник міського голови Андрій Лейбенко.

Сервіс працює на платформі Animal-id.info – некомерційній міжнародній платформі, яка допомагає знаходити загублених тварин і здійснювати ідентифікацію безпритульних.

За словами Андрія Лейбенка, зараз громадські організації, які опікуються безпритульними тваринами, почали наповнювати базу. Наразі вже розміщено анкети 13 котів і собак.

– Ми підключилися до цього сервера і виводимо всі дані, які з’являються від місцевих громадських організацій, на сайт міськради. Будь-хто може вносити до бази інформацію про загублених, знайдених, безпритульних тварин. Якщо натиснути на фотографію, відкривається опис тварини і контакти тих, у кого її можна забрати. Також, коли тварину з вулиці відловлюватимуть на стерилізацію, працівники одразу фотографуватимуть її через мобільний додаток, автоматично на карті фіксуватиметься, де її відловили, створюватимуть анкету, номер чіпа. Потім цих стерилізованих тварин можна буде взяти додому. Цей ресурс – один із інструментів, який дозволить не лише контролювати чисельність тварин у нашому місті, а й допомагатиме тваринам знайти дім, – розповів «КП» Андрій Лейбенко.

Переглянути анкети тварин можна за посиланням.

 

e-max.it: your social media marketing partner