В обласному центрі «на гарячому» затримали посадовця-хабарника з Управління юстиції

, КП

7437Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області затримала на хабарі виконавця одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції Кіровограда вчора, 17 січня.

Посадовець просив від чоловіка хабар у сумі 75 тисяч гривень. За ці гроші він обіцяв закрити виконавче провадження про стягнення з громадянина боргу в сумі понад 100 тисяч доларів США на користь банківської установи.


Хабарника затримали «на гарачому» під час отримання частини обумовленої суми хабаря.


Окрім цього, під час обушків, проведених у помешканнях посадовця, правоохоронці знайшли боєприпаси та зброю, походження яких наразі встановлюється.


Фігуранту справи готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу – одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, а також клопотання про обрання запобіжного заходу та арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно зі слідчими Генеральної прокуратури затримали суддю Кіровоградського районного суду Кіровоградської області Миколу Сарапа під час отримання хабара 16 січня.

 

74387439

e-max.it: your social media marketing partner