Для жителів Кіровоградщини подорожчає вода

,

6973Для жителів області послуга централізованого водопостачання і водовідведення цього року здорожчає майже на 22%. Таке рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. НКРЕ підвищила тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення для 54 ліцензіатів, серед яких і ОКВП «Дніпро-Кіровоград», повідомляють «Finance.ua».

НКРЕ розділила ліцензіантів на дві групи: в першу групу внесено 36 ліцензіатів, тарифи для яких переглядалися протягом січня-серпня 2016 року, у другу – 18 компаній, тарифи для яких не переглядалися тривалий час, або взагалі не встановлювалися регулятором.

Так, для ліцензіатів першої групи тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення в 2017 зростуть на 9% – з 9,86 грн до 10,76 грн за кубометр.

Для компаній з другої групи тарифи зростуть в середньому на 37%, з 9,18 грн до 12,54 грн за кубометр.

Нині жителі Кіровограда, Олександрії, Знам’янки і Світловодська сплачують за водопостачання і водовідведення 13,86 грн за кубометр. Планується, що цей тариф збільшиться на 3,03 грн і складатиме 16,89 грн за кубометр.

e-max.it: your social media marketing partner