Олександрійські школи заборонили опалювати деревиною

,

7574Обласне управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області скасувало декларацію на початок і завершення будівельних робіт на блочних котельних, які працюють на деревині і які обслуговували п’ять навчальних закладів Олександрії, учора, 1 лютого.

– Ми перевірили п’ять блочно-модульних котельних. У рамках цієї перевірки встановили ряд порушень з боку декларанта, тобто Олександрійського міського управління освіти. Відтак мали всі підстави скасувати декларацію на опалення цими котельними освітніх об’єктів, – прокоментувала «КП» очільниця управління ДАБІ Світлана Бем.

Відтак Олександрійську гімназію імені Шевченка – школу мистецтв, школу №2 імені Горького, спеціалізовану школу №9, ліцей №17 і колегіум нині переведуть на централізоване опалення «Теплокомуненерго».

За інформацією «Моя Олександрія», раніше батьки колегіуму скаржилися на неякісне опалення новою котельнею. Тоді школи перевірила обласна комісія і встановила ряд порушень. А минулого тижня котельні почали перевіряти представники СБУ і Держаудитслужби.
e-max.it: your social media marketing partner