Мама легендарного «Усача» дякує побратимам сина за пам’ять

,

7795Минуло два роки з дня загибелі на сході легендарного «Усача», бійця спецпризначення з Кіровограда Євгена Тельнова. Його мати – Таїсія Тельнова – зателефонувала до редакції «КП», аби висловити щиру подяку побратимам сина, які підтримали її у важку хвилину і бережуть пам’ять про Героя.

– Дякую усім побратимам Євгена, усім військовослужбовцям на чолі з командиром стрілецького батальйону військової частини 3011 Ігорем Калиновським, які не забули мого сина, прийшли до його могили і з честю пом’янули. Це було дуже зворушливо і щиро. Дякую за те, що хлопці увесь цей час не забувають про мене, підтримують, допомагають, – розчулено звернулася Таїсія Тельнова.

Як повідомляла «КП», боєць батальйону оперативного призначення «Донбас» Євген Тельнов з позивним «Усач» загинув 15 лютого 2015 року в районі села Широкіне Донецької області. Рота підрозділу потрапила в засідку терористів.

До Дня незалежності кіровоградський виконком посмертно нагородив Тельнова відзнакою «За заслуги» ІІ ступеня.У Кіровограді на його честь названо вулицю.
e-max.it: your social media marketing partner