Кіровоградець зберігав вдома наркотиків на два мільйони

, КП

7808У Кіровограді у 29-річного чоловіка правоохоронці вилучили близько 100 кілограмів марихуани загальною вартість майже два мільйони, повідомляють в управлінні протидії наркозлочинності поліції в області.

– Місцевий житель влаштував вдома буквально «склад». Під час проведення обшуку поліцейські виявили у будинку мішки та коробки з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, а також в’язки нарковмісних рослин, які сушилися на полицях і мотузках у господарському приміщенні. Загалом вилучили до ста кілограмів наркотичного засобу. Працівники поліції з’ясовують, звідки у громадянина у таких обсягах нароковмісна рослина та як у подальшому він планував її використовувати, – розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

Вилучене направили на проведення дослідження.

За результатами експертизи, за цим фактом приймуть рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

 

Нагадаємо, в обласному центрі затримали чоловіка, який продавав наркотики, та під час обшуку житла вилучили психотропні та наркотичні речовини 23 січня.

 

e-max.it: your social media marketing partner